Haber

1952’den Beri Ete Atılan İmza

Söz konusu gıda ise özellikle tüketmeden önce artık iki değil iki yüz kere düşünüyoruz. Kimi “ithal et sağlıklı değil” kimi “dondurulmuş ürün tüketmeyin” diyor, ve daha niceleri. E, haliyle akıllar karışıyor. Üreticinin de tüketicinin de dikkatli olması gerekiyor.

Budandır ki Molu, hem üretimde hem paketlemede hem de yaptığı işbirliklerinde titiz davranıyor. Bu sayede yeri geldiğinde üreticinin, yeri geldiğinde tüketicinin çaldığı güvenilir kapılardan olmayı başarıyor. 68 yıllık tecrübenin inovatif bakış açısıyla buluştuğu noktada beliren kalitesiyle farkını ortaya koyuyor, adeta ete imzasını atıyor.

Nasıl mı?
Mutlu Hayvanların Ev Sahibi: Molu Çiftliği

Molu Çiftliğinde yetiştirilen büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar, doğal ortamlarında olduklarından mutlu ve sağlıklıdırlar. Besi hayvanı yetiştiriciliğinde de önder olmayı başaran Molu’da sağlıklı koşullara sahip besi hayvanlarının, kaliteli beslenmesine ve bakımına önem verilir; verimlilik testleri eksiksiz uygulanır. Ayrıca, hijyen ve bakım konusunda gerekli özeni gösteren personel haricinde, hayvanların düzenli olarak sağlık kontrolleri uzman veterinerler tarafından yapılır. Böylece Molu Çiftliğinde yüzler güler, itinayla birlikte gelen kalite ise güven verir.

Doğaya saygıyla ve hijyenik koşullarda üretiliyor. 10 ton’a kadar et işlenebilen tesiste doğallık ve kalite korunarak ürünler, sofranıza güven ve sağlıkla ulaşıyor.

İmza’ya Avrupa Standartlarında Dokunuş: Et Entegre Tesisi

Avrupa standartlarında, son teknoloji ve modern ekipmanlarla 2.500 büyükbaş, 5.000 küçükbaş; toplam 7.500 hayvan kapasitesine sahip 8.500 m2’lik dev tesiste ürünler, doğaya saygıyla ve hijyenik koşullarda üretiliyor. 10 ton’a kadar et işlenebilen tesiste doğallık ve kalite korunarak ürünler, sofranıza güven ve sağlıkla ulaşıyor. Geriye afiyetle yemesi kalıyor.